Vastuullisuus

Luonto ja ekologisuus on oltava kaikessa mukana.

Se ei ole meille arvo tai valinta, vaan tapa elää ja olla. Tästä syystä Jadeboats-veneiden materiaaliratkaisut on tehty ensisijassa luontoa kunnioittaen. Mikä parasta, ekologisuus, käytännöllisyys ja esteettisyys mahtuvat samaan paattiin. Mistään ei ole tingitty, päinvastoin. Luonnon muovaamat ainutlaatuiset ominaisuudet siirtyvät puusta, pellavasta ja korkista taitavissa käsissämme veneisiimme.

Käytämme veneen valmistamisessa vain laadukkaita ja ekologisia materiaaleja

Pellava

Pellava on vanhimpia tunnettuja viljelykasveja, eikä ihme. Se on ominaisuuksiltaan ylivoimainen: kestää hyvin kulutusta, säilyttää muotonsa ja on materiaalina miellyttävän tuntuinen. Pellava vaimentaa värinää ja ääntä tehokkaammin, eikä työstettäessä pöllyä, joten se sopii erinomaisesti veneen rakennusmateriaaliksi.

Kokopuu ja puuviilu

Puun sielu on sen syissä. Viimeistelemme veneidemme kannen ja sisustan FSC-sertifioidulla puulla, mikä tekee jokaisesta yksilöstä välittömästi ainutlaatuisen klassikon. Puu kestää materiaalina niin aikaa kuin käyttöäkin. Vaihtoehtoina ovat mahonki, tammi, saarni, jalava, tiikki tai pähkinä.

Korkki

Monikäyttöinen korkki on veneissämme kaiken ydin. Korkki hylkii vettä ja kokoonpuristuvana materiaalina vaimentaa tehokkaasti tärinää ja eristää sekä ääntä että lämpöä. Näin mukavuudesta ei tarvitse tinkiä edes vauhdin tai maininkien kasvaessa.

0R9A8075

Bio-epoksi

Käytämme veneidemme laminoinnissa uusiutuvia ainesosia hyödyntävää bio epoksia. Alipaineinfuusiota hyödyntävän laminointitekniikkaamme avulla bio-epoxista saadaan parhaat hyödyt irti. Lopputulos on tasalaatuinen, kevyt sekä jäykkä, eikä materiaalihukkaa synny.

Jätä yhteystietosi - Saat hinnastomme sähköpostiisi

Liity myös uutiskirjelistallemme niin saat ensimmäisenä tiedon uusista malleistamme, kampanjoista sekä Jade Boatsin kuulumisia neljästi vuodessa. Älä huoli – emme lähetä turhia viestejä ja voit poistua listalta milloin vain.