Mallisto

Tutustu mallistoomme

Tykkään veneillä niin, että pieni hetki vesillä riittää. Heität köydet irti, ja oot saman tien siinä moodissa: heti vapaalla. Laiturissa hengailukin on kivaa. Vesi ja vene lähellä saa rauhoittumaan” 

Premium-luokan veneissämme mukavuuteen on panostettu jokaisella sentillä. Laadukkaiden luonnonmateriaalien avulla sekä akustiikka että ergonomia on rakennettu hyvinvointia tukevaksi. Jokainen vene kaipaa kipparin, ja jokainen kippari kaipaa mukavan asennon, jossa ohjata venettä. Tämäkin asia on prikulleen kunnossa.

CAVA 350

Jade Boatsin esikoinen, CAVA 350, syntyi rakkaudesta puuveneisiin ja intohimosta vesillä oloon. Teimme veneen, joka sopii tehokkaan kokonsa puolesta sekä huviveneilyyn että tender-yhteysveneeksi suuremman jahdin oheen. Elämys alkaa jo laiturissa.

Cremant 750

Tulossa!
Vaikka veneen ja miehistön koko kasvaa, yhteys luonnon elementteihin säilyy. Cremant 750:ssä Jade Boatsin henki ja idea pääsevät loistamaan kaikessa komeudessaan huolella suunnitelluissa linjoissa, käsin työstetyssä puussa ja viihtyisissä sisätiloissa.

Luonto ja ekologisuus on oltava kaikessa mukana.

Luonnonmateriaalien käyttö lisää sekä veneen käyttäjien että rakentajien mukavuutta, kun materiaalien parhaat ominaisuudet saadaan esiin venettä rakennettaessa. Vuosikymmenten työn johdosta Jade Boatsin veneet ovat esteettisiä, uniikkeja lajinsa edustajia. Joka ikinen yksityiskohta on loppuun asti mietitty, jotta meillä kaikilla on nyt ja tulevaisuudessa parempi olla.

Jätä yhteystietosi - Saat hinnastomme sähköpostiisi

Liity myös uutiskirjelistallemme niin saat ensimmäisenä tiedon uusista malleistamme, kampanjoista sekä Jade Boatsin kuulumisia neljästi vuodessa. Älä huoli – emme lähetä turhia viestejä ja voit poistua listalta milloin vain.