Hyvistä syistä

Suomessa käsintehty sähkökäyttöinen moottorivene

Keski-Suomessa käsintehdyt modernit veneet, sähkömoottorilla

Rakennamme Jadeboats-luksusveneitä hyvistä syistä. Meille veneily ei ole 20 solmua, 500 meripeninkulmaa tai 500 hevosvoimaa, vaan olemisen vapaus ja mielentila. Loimme Jadeboats-veneisiin olosuhteet, joissa matka on määränpäätä tärkeämpi.

“Kyllä veneestä pitäisi tulla se fiilis, että wau, onpa tämä hieno. Kun pääset laituriin ja vedät peitteen päälle, niin on vielä käännyttävä ja katsottava venettä ja mietittävä, että pääsisinpä taas veneilemään. ”
Me Jadeboatsilla haluamme rikkoa rajoja ja uudistaa ajatusta sähköveneilystä. Vaikka vene on käyttöesine, sen pitää olla myös kaunis. Mitään ylimääräistä ei saa olla näkyvillä, moottorin on oltava piilossa, pintojen pitää olla ehjiä, käsituntuma on tärkeä. Jos jokin on tehty kestämään käyttöä ja aikaa, pitää sitä jaksaa myös katsella.

Miksi valita Jade Boatsin moottorivene

IMG_5248

Ensiluokkainen veneen suunnittelu

Ainutlaatuinen muotoilu klassisilla linjoilla. Moderni tyyli kohtaa klassisen tunnelman.

IMG_5391

Modernia moottoriveneen rakentamista

Veneen runko on valmistettu pellavakuitukomposiiteista käyttäen bioepoksihartsi-infuusiota. Ydinmateriaali on korkkia.

IMG_4784

Nautinnollinen lähes äänetön veneen kulku

Veneessä on sähköinen pod-moottori. Kuulet vain veden ylittävän veneen äänen. Sähkö mahdollistaa helpon ja nautinnollisen veneilyn.

IMG_4490

Veneet rakennetaan Keski-Suomessa

Kaikki veneemme valmistetaan Keski-Suomessa vastuullisia menetelmiä käyttäen. Materiaaliratkaisut on tehty ensisijassa luontoa kunnioittaen. 

Sähkömoottoreissa uudenlainen veneilyn tulevaisuus

Me Jade Boatsilla vannomme sähköisen vesiliikenteen nimeen. Vaikka sähköä ja vettä ei monessa asiassa yhdistetäkään, me näemme sähkömoottoreissa aivan uudenlaisen veneilyn tulevaisuuden. Siinä, missä nykyajan veneissä on pakokaasuja ja ylimääräistä pärinää, sähkömoottorit ovat täyttä luksusta. 

Mahonkivene vei miesten sydämmen

Sumiaisten mökkitiellä se kaikki sai alkunsa: Erään talon pihaan unohdettu mahonkivene vei ränsistyneestä ulkokuorestaan huolimatta Malisen perheen miesten sydämen. Siltä tieltä ei ollut paluuta: Tuollainen Mahonki -vene on joskus saatava.

Ekologisuus, käytännöllisyys ja esteettisyys samassa veneessä

Luonto ja ekologisuus on oltava kaikessa mukana. Se ei ole meille arvo tai valinta, vaan tapa elää ja olla. Tästä syystä Jadeboats-veneiden materiaaliratkaisut on tehty ensisijassa luontoa kunnioittaen. 

Anna mielesi levätä

“Veneen keula halkaisee veden terävästi päästäen aallon lipumaan äänettömästi pitkin veneen kylkeä. Lopulta jäljelle jää pieni virtaus, joka pyörähtää veden pinnalla ja katoaa horisonttiin.“

CAVA 350-venen perä on suunniteltu niin, että se viistää lähes veden pintaa. Tämä mahdollistaa tunteen siitä, että matkustaja itse on osa alla olevaa vesistöä. Hiljaisen moottorin ansiosta veneellä on mahdollista päästä lähelle lintuja, ja onpa CAVA 350 keulan edessä temppuillut myös saukko. Pakkaa siis eväskori ja lähde piknikille perheen kanssa, veneile maalauksellisissa maisemissa luonnosta nauttien tai lähde huviajelulle muuten vain. Jadeboats tarjoaa passelit puitteet niin rauhoittumiselle kuin riemukkaammillekin retkille.

Jätä yhteystietosi - Saat hinnastomme sähköpostiisi

Liity myös uutiskirjelistallemme niin saat ensimmäisenä tiedon uusista malleistamme, kampanjoista sekä Jade Boatsin kuulumisia neljästi vuodessa. Älä huoli – emme lähetä turhia viestejä ja voit poistua listalta milloin vain.